Een makkelijk te onthouden e-mailadres
Nu reeds 600.000 tevreden gebruikers.

Ontdek onze formules

paul@mail.be of paul_az_69@rommel_mail.com? Aan u de keuze.

 Groepen

Maak groepen aan om data te delen op een beveiligde manier.

 Contacten

Beheer al uw contacten binnen n enkele tool en deel ze met anderen.

 Favorieten

Verlies uw favorieten niet meer, telkens u van browser verandert.

 Documenten

Heb eerder waar toegang tot uw documenten. Bewerk ze online...

 Taken

Beheer uw taken en volg de aan derden toegewezen taken op.

 Agenda's

Beheer uw planning en deel hem met bepaalde personen.

 Synchro - SMS

Synchroniseer met Outlook, iPhone, iPad, Android. Stuur SMS via het Web.

Mail.be, 't is goed, 't is van hier.

 • Volledig

  Via het web, Outlook, smartphone, tablet e-mailen. Functies : Pop3, IMAP, Mailinglijsten opstellen, Zoeken, out-of-office boodschappen, filters, enz.
  Zie volledige lijst. Mail.be kan het allemaal!
 • Eenvoudig

  Mail.be biedt geavanceerde maar steeds makkelijk te gebruiken mogelijkheden.
 • Veilig

  Al uw gegevens zijn ten alle tijde maximaal beschermd tegen spam, virussen en ongewenste toegang tot uw persoonlijke data. Wij hechten eveneens veel belang aan het respect van uw privacy. Uw persoonlijke gegevens worden in geen geval doorgegeven of verkocht aan derden.
 • Vertrouwelijkheid

 • De hosting op onze servers die zich in Europa bevinden en beheerd worden door een Europees bedrijf, behoedt u voor inmenging door Amerikaanse inlichtingendiensten ("Patriot Act", PRISM).

 • Uw gegevens en back-ups worden uitsluitend gehost op servers in Europa. Ze zijn daarom onderworpen aan de Europese en Belgische wetgeving, met name wat betreft de bescherming van uw gegevens. U hebt dus het recht om deze te raadplegen, te wijzigen en ook uw gegevens te laten verwijderen (recht om te worden vergeten). Meer specifiek, indien u het verwijderen van uw account aanvraagt, zullen al uw gegevens volledig verwijderd worden uit onze applicatie.

 • We hebben een volledig controle op onze servers en hebben de software zelf geschreven. Geen enkele onderaannemer heeft toegang tot onze infrastructuur. Al onze medewerkers die toegang hebben tot de servers hebben een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend.

 • Wij eisen een bevel van een bevoegde rechter vooraleer wij de minste gegevens over u zouden communiceren.

 • Uw gegevens worden "geanonimiseerd" en verspreid over onze verschillende servers: zelfs in het geval van een inbraak, zou het niet mogelijk zijn om ze terug te vinden.

 • Tenslotte preciseren wij nog even dat wij het als onze missie beschouwen uw gegevens te hosten en te beschermen en dit sinds meer dan 13 jaar. Ons businessmodel is gebaseerd op de verkoop van betalende abonnementen alsook gepersonaliseerde versies. Daarom analyseren wij uw gegevens niet en maken wij geen marketing profielen aan om reclame te verkopen.

 • Onafhankelijk

  Wat bent u immers met het e-mailadres van uw internetprovider indien u beslist om later te veranderen van leverancier ? Dankzij Mail.be blijft u totaal onafhankelijk.
 • Personaliseerbaar

  Geen eenheidsworst en onpersoonlijke e-mailadressen als 'john34_ds@coldmail.com', 'silver345_bd@hmail.com', enz. Hanteer uw eigen naam met een persoonlijk, makkelijk te onthouden e-mailadres, eventueel zelfs met uw eigen domeinnaam. Daarenboven kan Mail.be voor bedrijven ook volledig gepersonaliseerd worden met eigen 'look and feel' en aangepaste abonnementsformules
 • Toegankelijk

  Of u nu het liefst via Outlook, uw internetbrowser of een mobiel toestel surft, u heeft steeds onbeperkt toegang tot uw Mail.be account. Mail.be biedt zelf RSS, mail of SMS notificaties!
 • Reclamevrij ...

  Sommige emailproviders durven beweren dat u graag contextuele reclame vindt in uw mail. Wij denken dat uw mail enkel en alleen uw eigen boodschappen moet bevatten. U zult daarom niet de minste reclame vinden in uw Mail.be account. Wij doen daarom ook al het mogelijke om u te behoeden tegen Spam.
 • Gratis

  De gratis versie biedt u oneindig veel mogelijkheden, en voor een klein maandelijks bedrag kunt u het pakket volledig naar wens uitbreiden.
  Klik hier voor een overzicht van onze formules.
 • Nog veel meer

  Met Mail.be kunt u online een agenda bijhouden en afspraken maken, een contactenlijst onderhouden, documenten delen, notities en taken overzichtelijk bewaren, een wiki beheren, enz. Mail.be is zo veel meer dan een mailoplossing! Hier vindt u een overzicht van alle functies van Mail.be.
 • Proberen ?

  Gratis inschrijving

Vertrouwelijkheid

Uw gegevens zijn beschermd tegen indringing door derden en de Amerikaanse autoriteiten ("Patriot Act", PRISM).
Meer info

Wie zijn wij ?

Mail.be wordt met passie ontwikkeld door een groep Belgen en biedt een aantal leuke en performante tools aan via het web. Mail.be wordt aangeboden door ContactOffice.com

Hulp nodig ?

U vindt het antwoord niet op een specifiek probleem ? Ga naar onze support